На 71 г. сексът е по-добър от всякога, признава Джейн Фонда
На 71 г. сексът е по-добър от всякога, признава Джейн Фонда / снимка: БГНЕС

Холивудската звезда Джейн Фонда заяви, че сексуалният й живот на 71 години е по-добър от всякога. Актрисата, чието видео с физически упражнения от 1982 г. продължава да е най-продаваното, заяви, че активният любовен живот отчасти е причината да се запази млада.

"Как продължавам да изглеждам добре, ли? Дължа това 30% на гените, 30% на добрия секс, 30% на спорта и здравословния начин на живот с подходящата храна, а за останалите 10% трябва да благодаря на пластичния ми хирург", разкри Фонда пред германския в. "Билд". "На 71 години съм и физически не се чувствам толкова добре, защото изпитвам болки. Но съм по-щастлива, сексът е по-добър и разбирам живота по-добре. Не искам отново да съм млада", допълва актрисата.

Фонда планира четвърта сватба с 67-годишния музикален продуцент Ричард Пери. Преди това тя беше омъжена за френския журналист, писател, актьор и режисьор Роже Вадим /1965-1973 г./, за американския политик Том Хейдън /1973-1990 г./ и за медийния магнат Тед Търнър /1991-2001 г/.

Заради операция на гръбнака актрисата вече не може да тренира както трябва, но разкрива, че не се е отказала от плановете си да изкачи някой хималайски връх идния октомври, допълва БГНЕС. "Неотдавна претърпях операция на гръбнака и сега мога да тичам само със солиден корсет", сподели Фонда. "Освен това имам ново коляно и ново бедро, направено от титан. Бавно се разпадам и се чувствам като ходещ склад за резервни части. Трябваше да претърпя всички тези ремонти, защото искам да се изкача на Хималаите. А на 8000 м тялото ми трябва да работи гладко", завършва Фонда.