Предложение за брак стана хит в социалните мрежи, след като мъж поиска ръката на своята приятелка, но не с един, а с цели пет годежни пръстена

Въпросният мъж се казва Уилям Хън, а неговата бъдеща съпруга Бритни Милър. За да изненада своята любима жена, той я кани да се качат на покрива на висока сграда в Атланта, Джорджия, където пристигнали с хеликоптер, разказва каналът на Христо Боснев във vbox7:
След като са се каличи на покрива на сградата, Уилям извадил поставка, на която били изложени красивите пръстени, с които ѝ предложил брак. Не знаем какво си е мислил през цялото време Уилям, но явно не е бил сигурен кой пръстен би харесала неговата приятелка, та затова се подсигурил с цели пет предложения. Бритни веднага казала "да", разказват от LadBible.

Чаровната Бритни сподели в Instagram моменти от предложението, като уточнява, че е трябвало да отидат на дегустация на вино с хеликоптер, но вместо това са обиколили града и кацнали на покрива на въпросната сграда, където са били и техни близки приятели, които първоначално тя не ги видяла изобщо.
"Бях толкова изненадана и тогава последваха въпросните 5 пръстена, които тотално ме обръкаха", споделя още Бритни в социалната мрежа. 

Откриха предложение за брак в Google Maps (СНИМКА)

"Имах прилив на толкова много емоции, докато все още се опитвах да разбера как е подготвил всичко това, но без аз да знам. Плаках от щастие", споделя още щастливката. Тя по-късно разбрала, че семействата и на двамата били в града, а изненадата била още уникална, защото те през цялото време знаели за плана на Уилям.

Арестуваха иранска двойка заради предложение за брак на обществено място

"Всички те долетяха в града, за да направят този ден специален за нас двамата. Говоря за родители, баби и дядовци, братя и сестри", казва още Милър и добавя:

"Пътуването с хеликоптер прерасна в предложение с пет пръстена, после парти за годеж, където присъстват и двете страни на семейството... това беше шефски ход. Планирал е едно невероятно изживяване, което никога няма да забравя", казва още Бритни.