предложение
предложение / Деляна Бобева
С пръстен, от „един човек“ завърши чакането на „един човек“ за 28- годишната служителка в казанлъшко казино Елмира Гаджева. При това в дена, в който тя навърши 28 години- на 12.12.2019 година.

В 17 часа пред LED-екрана до  централен хотел в Казанлък, младата жена разбра, че чакането „на един човек“ е най- съдбовния  момент в живота й: пред любопитните минувачи и развълнуваната Елмира започна малко филмче с любовни послания и предложения за брак от любовта на живота й- 31 годишният Кирил  Ангелинов.

предложение
Деляна Бобева


След като цял ден Кирил, с когото споделят общ дом и плод на 5-годишната им любов е 4-годишната им дъщеричка Вяра, й говори, че"имат важна среща в 5 следобед с един човек", Елмира така и не получава отговор с кого и защо. И точно в 17.00 часа стана ясно на всички: в помощ към важния момент Кирил привиква и двамата си приятели- в случая перфектните заговорници за специалната музика и  фойерверки, украсили важния момент- Даниел и Симеон.

предложение
Деляна Бобева


Кирил падна на колене и поиска ръката на Елмира с изящен пръстен със син камък. Разплакана и изключително изненаданата Елмира сподели през сълзи, че е изключително щастлива.

В деня, в който знакът на Близнака слезе мощно с огромна енергия, съчетана с пълнолунието, два огнени знака - Овен и Стрелец, решиха да узаконят общия си любовен път.

предложение
Деляна Бобева


По думите на Кирил, със сигурност сватбеното тържества, ако не е под вода, ще е на балон, с горещ въздух. Оглеждат се за период по време на Празника на розата и много гости в Казанлък.