Мелания Тръмп избра стил от 80-те години на миналия век за първия си официален портрет - с черно сако и шалче, скръстени ръце и пръстен с голям диамант.
Мелания Тръмп избра стил от 80-те години на миналия век за първия си официален портрет - с черно сако и шалче, скръстени ръце и пръстен с голям диамант. / Gulliver/Getty Images
Мелания Тръмп избра стил от 80-те години на миналия век за първия си официален портрет - с черно сако и шалче, скръстени ръце и пръстен с голям диамант, съобщиха АФП и ДПА.

Мелания Тръмп – първата дама с няколко гафа, но с безупречен моден стил

Портретът е направен в частните апартаменти на Белия дом, пред един от прозорците. Мелания гледа право в обектива с лека усмивка.
"За мен е чест да съм първа дама и нямам търпение да работя в служба на американците през следващите години", заяви в комюнике Мелания Тръмп.

Снимката беше разпространена и в официалния акаунт в Twitter на Мелания Тръмп "FLOTUS". Първата дама ще се посвети на борбата с кибер тормоза. Тя се интересува и от проблемите на жените и децата, пише в профила й на страницата на Белия дом в интернет.

Барън Тръмп спечели интернет с играта си с бебето Тиодор (ВИДЕО)

Мелания Тръмп, която е бивша манекенка, още живее в Ню Йорк с 9-годишния си син Барън от Доналд Тръмп. Тя често пътува до Вашингтон за официални изяви. Двамата с президента се срещат и в частната им резиденция във Флорида, където той обича да прекарва почивните дни.

Мелания Тръмп в целия й блясък (СНИМКИ)

В Twitter портретът на Мелания Тръмп беше споделен 6000 пъти за пет часа и харесан 29 000 пъти.

Мелания Тръмп
Gulliver/Getty Images

Той предизвика 3500 коментара и разгорещени спорове. Някои се възхитиха на красотата на първата дама, други заподозряха ретуширане. Появиха се сравнения и с Дарт Вейдър. Има също сравнения в неин ущърб с Джаки Кенеди и Мишел Обама.

Мелания Тръмп – бившият фотомодел и първа дама на САЩ (ВИДЕО)

"Мишел ми липсва. Този портрет е толкова нереалистичен за средностатистическата жена. Потискащ и отвращаващ", написа  потребителка в социалните мрежи.

Как обаятелната Мишел Обама очарова света в снимки

Мишел Обама също получи критики за първия си официален портрет през 2009 г., защото позира в рокля без ръкава през март и се усмихваше широко. Това според някои беше много неформално.
 

20 Days of Obama, Day 13 In 2009, Our First Lady had the audacity to show her shoulders in her first official portrait....

Публикувахте от So Let's Talk About в 13 януари 2017 г.
БТА