Миглена Каканашева, известна като Мегз, впечатли последователите си в Instagram, след като сподели няколко свои снимки по провокативно червено бельо.

Оказа се, че сексапилната дизайнерка не само съблазнява в този вид, но и се отдава на различни духовни практики, включително и рисуване. Очевидно още една родна знаменитост си има любимо хоби.
 

"Малко духовна практика за тези, които се интересуват. Вкъщи имам една стена, която символично наричам стената на емоциите. Цялата е покрита с бели платна. Върху тях рисувам. Късно вечер или в неделя, когато работя върху себе си. Понякога докато медитирам, или докато танцувам. Върху тях изливам емоциите си. Много често на платната излиза повече отколкото разума ми в дадения момент осъзнава. Това е техника, с която изкарвам потиснатите си емоции. И начин да комуникирам с най-скритите си мисли. Когато се усетя, че излизам от дадения период и ми е време за нов. Свалям платната. Събирам ги на куп и ги горя. За да се освободя от всичко, което някога е било ограничение за мен. Редя нови платна. Бели. И пак събличам душата си по тях", пише сексапилната Мегз.

Екстравагантната визия, но и дълбоки откровения на Мегз, предизвикаха коментари сред нейните последователи. Впечатлени от нейните снимки се оказаха също Венета Райкова и Наталия Кобилкина, като и двете не скриха добрите си впечатления от дизайнерката.
 

В канала "Cool News" във vbox може да видите още любопитни неща за Мегз.