"Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо". Това каза херцогинята на Съсекс в ток шоуто на Елън Дедженерис

Мегън сподели с водещата, че Арчи "обича да бъде по-голям брат" на Лилибет.

"Някой ни казваше преди, че когато имаш едно дете, това е хоби, а с две деца вече е родителство", каза 40-годишната херцогиня.

Меган Маркъл призна приноса си за неофициалната ѝ биография

По темата за родителството Меган заяви, че иска да види промени в правото на родителски отпуск в САЩ, които според нея са единствената богата страна, в която няма федерално регламентирано право на отпуск за новите родители.

Тя заяви: "Всеки знае - особено ако е имал дете, а дори и да не е, колко е трудно и колко е важно през първите няколко седмици или дори месеци да бъдете заедно като семейство, и фактът, че не предлагаме отпуск по майчинство тук е нещо, което сега като майка на две деца, ще положа усилия да се въведе и в САЩ за хората”.

Какво не знаем за семейството на Меган Маркъл? (ВИДЕО)

Херцогинята на Съсекс посочи, че принц Хари обича калифорнийския начин на живот.

Размишлявайки за преместването им на западното крайбрежие на САЩ в началото на пандемията, Меган каза: "Просто успяхме да прекараме много време у дома и сме много щастливи”.

Херцогинята на Съсекс разказа за радостта от това да бъдеш родител заедно със съпруга си, докато рекламираше написаната от нея детска книга с илюстрации, вдъхновени от Хари и Арчи.
 
БГНЕС