Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Принц Хари и бъдещата му съпруга Меган Маркъл се появиха за кратко пред медиите в двореца Кенсигтън броени часове след като бе обявен годежът им, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Вижте първите снимки на сгодените принц Хари и Меган Маркъл в галерията тук

Принц Хари, облечен в син костюм, заяви, че е "силно развълнуван". Той призна, че се е влюбил от пръв поглед в американската актриса Меган Маркъл
"Аз съм на седмото небе!", сподели още 33-годишният Хари, който ще се венчае за 36-годишната Меган идната пролет. 

Запитан дали то е било романтично, внукът на кралица Елизабет Втора довери - "Разбира а се!"

Лошото момче принц Хари и разведеното момиче със смесена кръв (СНИМКИ)
 

Принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

След това двойката се оттегли, като Хари беше прегърнал годеницата си. Меган Маркъл призна, че е много щастлива. Бъдещата булка, която държеше Хари за ръка, показа годежния си пръстен, който според британските медии бил изготвен по дизайн на самия принц.

Принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

В пръстена са монтирани два диаманта, които са принадлежали на майката на Хари принцеса Даяна, предава Асошиейтед прес. Тя почина трагично през 1997 г., когато принцът беше на 12 години. Двата камъка от брошката на майка му са придружени от трети диамант от Ботсвана, който заема централно място в пръстена. Принц Хари е посещавал многократно тази африканска страна, като последния път беше придружен от Меган.

Принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Скъпоценните камъни са монтирани върху златна халка, а целият пръстен е дело на официалния бижутер на кралица Елизабет Втора "Клийв енд къмпани". Сияещата Маркъл, облечена в бяло палто с коланче, позира за фотографите часове след обявяването на годежа ѝ.

Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА