/ Gulliver/Getty Images
Издателството "Марвел" ще публикува книжка с комикси за приключенията на сестрата на Черната пантера, предаде АФП. Сестрата на Черната пантера стана известна благодарение на посветения на брат й филм, чийто актьорски състав включва чернокожи актьори.
 
"Марвел" планира да убие част от супергероите си

Сестрата Шури е малък гений на семейството, който може да изобрети различни неща и включваща усъвършенствани технологии екипировка, като тази на брат си Т'Чала, когато той носи костюма на Черната пантера.
 

Gulliver/Getty Images


Най-запомнящите се злодеи на "Марвел" (СНИМКИ)

Жизнерадостната и изпълнена с чувство за хумор героиня Шури, в чийто образ се превъплъщава актрисата Летиша Райт, привлече до такава степен зрителите, че "Марвел" реши да й посвети комикси.
 
Книжката с комикси "Шури - сестрата на Черната пантера" ще бъде публикувана през октомври, поясни говорител на "Марвел".
 

Gulliver/Getty Images


"Жената Чудо" надхвърли всички очаквания (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според много експерти, филмът "Черната пантера" бележи завой в представянето на чернокожите в американското кино. След като събра 1,34 млрд. долара приходи от прожекции, филмът е на 9-о място по този показател сред пълнометражните филми в историята на киното.
БТА