Плеймейтката Марешка беше поредният участник от "Игри на волята", който напусна риалитито. Битката ѝ за оцеляване срещу Амелия не беше кой знае колко равностойна, но е факт, че един от най-емблематичните герои вече не е част от предаването, а племето на Славяните със сигурност осиротя.
 
Пред "Събуди се" моделката очерта пътя си след напускането на предаването. Професионалните ангажименти ще отведат Марешка в Москва, където ѝ предстои фотосесия. Вижте още в канала "Най-яките мацки" във vbox7
 
Снимките обаче ще са без животни, защото Марешка има лош опит от лятото, когато три пъти я е нахапало куче за врата. Зъбите му попаднали на милиметри от сънната артерия, което би било фатално.
 
"Ходих да си лея куршум, въпреки че никога не съм вярвала в такива неща. Ритуалът беше за махане на магии. На финала трябва да хвърля катинар в морето", разказва красавицата.
 
Що се отнася до участието ѝ в "Игри на волята", бившата Славянка сподели, че сякаш целият ѝ живот е бил като подготовка за това предизвикателство.
 
"Майка ми ме биеше постоянно, а баща ми налагаше някакви правила. Седяла съм гладна с мъжа ми, родена съм във Варна, но родителите ми решиха пак да се върнем в Чечня. Там срещнах едно момче, чеченец - младо, детска любов, и имахме дете. Но животът ми с него беше много тежък - постоянно ме унижаваше, бях като робиня, не ми даваха да си прегръщам детето, защото го считаха за проява на слабост", споделя тя.
 
А дали е огорчена от това, че е номинирана от хора, които нарече семейство? Не, определено. "Понякога се жертваш заради семейството. Затова щом не съм добър играч, беше правилно да си тръгна. След като си ударих главата, самочувствието ми падна и реших, че може би е дошло време да си тръгна", категорична е тя.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук