Любовният живот на Риана е забулен в тайна от доста време и всички новини, които от години се тиражират в онлайн пространството, са по-скоро създадени на базата на слухове и спекулации. Е, сега изглежда, че това вече не е така, защото стана ясно, че певицата има мъж до себе си. Става дума за рапъра A$AP Rocky, който официално потвърди в интервю за списание GQ, че именно Риана е любовта на живота му, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Първите слухове за романтичните взаимоотношения между двамата се появиха преди почти година, но останаха непотвърдени. Сега обаче 32-годишният рапър публично говори за връзката си с 33-годишната изпълнителка.
 

"Страхотно е, когато откриеш единствения за теб човек на света. Тя струва колкото милион други... Тя е единствената. Любовта на живота ми", каза влюбеният музикант.

Приятелството на Риана и Ей Ес Ей Пи Роки е прераснало в любов

Близки до двойката споделят, че влюбените не говорят и демонстрират открито връзката си, но не защото я крият, а защото пазят любовта си от хората и медиите.

Инсайдър за романа на Риана и A$AP Rocky: От много години той беше влюбен в нея

Раким Мейърс (истинското име на рапъра) изглежда, че вече е готов за нещо по-сериозно, като дори е уверен, че ще бъде много добър баща един ден: "Мисля, че ще бъда невероятен и дори прекрасен баща... Ще имам прекрасно дете". Дали това ще се случи с Риана, предстои да разберем.
 

Междувременно феновете се питат какво се случва с новата музика на любимката им, която от няколко години отлага издаването на нов албум.

Дръзка и провокативна - Риана на 33 (ГАЛЕРИЯ)

На този етап все още няма официална информация за нови парчета.