Риана
Риана / Gulliver/Getty Images
Дългогодишното приятелство между родената в Барбадос певица Риана и рапъра от САЩ Ей Ес Ей Пи Роки изглежда е прераснало в любов, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Изпълнителите, и двамата 32-годишни, са потвърдили връзката си, след като през уикенда са били забелязани на интимна вечеря в "Биатрис ин" в Ню Йорк.

За предполагаем романс между Риана и Ей Ес Ей Пи Роки, истинското име на когото е Раким Майърс, се заговори в началото на годината, но източник от обкръжението на певицата тогава заяви, че тя е необвързана след раздялата си с Хасан Джамийл. Връзката на Риана с милиардера продължи три години.

През юли певицата включи рапъра в кампанията за козметичния си бранд "Скин Фенти". Риана и Ей Ес Ей Пи Роки дадоха няколко съвместни интервюта, за да промотират сътрудничеството си.

Певицата и рапърът са приятели от доста време. Ей Ес Ей Пи Роки беше подгряващ изпълнител на концертите на Риана в САЩ от световното й турне "Diamonds World Tour" през 2013 г. Рапърът фигурира и в парчето й "Cockiness". През 2018 г. двамата бяха забелязани заедно на модно шоу на "Луи Вюитон" в Париж, припомня изданието.
 
Сред предишните завоевания на Ей Ес Ей Пи Роки е супермоделът Кендъл Дженър.
БТА