Откриването на отличителна визия е важно за всеки член на кралското семейство. Но и работата на дизайнерите не е лесна, тъй като трябва да се съобразят дрехите да изглеждат фотогенично, да са съобразени с протокола и със стила на кралската персона, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и кои са дизайнерите, които се оказват любимци на британското кралско семейство:

Анджела Кели

Британската дизайнерка е личен асистент и старши гардеробиер на кралицата от 2002 г. Тя е ушила много от цветните костюми на Елизабет. За удобство на кралицата, Анджела живее в близост до замъка Уиндзор, за да може при спешност да ушие нещо в последния момент.

Анджела Кели
Gulliver/Getty Images

Александър Маккуин

Маккуин е един от любимите дизайнери на Кейт Мидълтън. Дизайнерката Сара Бъртън ушива сватбената рокля на херцогинята през 2011 г. и оттогава тя залага
единствено на модната къща Маккуин. Тя често носи дрехи на бранда на различни официални събития, включително на кръщенето на принцеса Шарлот.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Катрин Уокър

Модната дизайнерка е избирана често през 80-те години от принцеса Даяна. Тя създава над 1000 рокли за нея, включително ушива и черната рокля, с която принцесата е погребана. За известно време Катрин е част от дизайнерите, на които се доверява и херцогинята на Кеймбридж.

принцеса Даяна
Gulliver/Getty Images

Анна Валентин

На дизайнерката Анна Валентин се приписват заслугите за обогатяването на гардероба на херцогинята на Корнуол. Тя залага на добре структурирани силуети и меки цветови комбинации и избягва костюмите в две части.

M&H

Може да е твърде рано да се каже кой дизайнер ще стане любимец на принцеса Шарлот, но за момента испанският лейбъл за детско облекло M&H е сред предпочитаните.