Любимата салата издава какъв човек сте
Любимата салата издава какъв човек сте / Thinkstock/Getty Images
Спомняте ли си тази песничка „Зеленчуци, които не яде, той голям не ще да порасте“? Зеленчуците са основна храна за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здравото състояние на тялото и, разбира се, за балансирано тегло.

Любимият сос издава тайни за характера

Най-популярният начин за консумиране на зеленчуци е под формата на салата. Съществуват над 3000 вида салати по света, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е Шопската салата. foodpanda разкрива какво говори за вас изборът на салата.

Шопска

Вие сте пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Вашето оръжие е острият ум и неистовата страст, която притежавате, за да постигнете всяка цел.

Овчарска

Вие сте леко тайнствена личност, която може да бъде по-трудно напълно опозната. Често изпадате в размисли, та дори те да бъдат от сорта „Да ям ли маслини днес или не“.

Гръцка

Всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Либералните и демократични схващания според вас движат света.

Гръцка салата
Thinkstock/Getty Images

Капрезе

Вие сте хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности сте, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате, и да наложите мнението си.

Витаминозна

Вие сте на хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.

И още какво издават за нас любимите ни неща:

Походката издава тайни за характера ни

Професията разкрива тайни за сексуалния живот

Начинът, по който ядем пица, издава характера

Показалецът и безименният пръст разкриват тайни за характера ни

Мобилният телефон разкрива удивителни тайни за притежателя си