/ iStock/Getty Images
Не всеки живее в къща и може да се радва на двор, но тези, които имат площ около дома си, са истински щастливци. Лятото сме навън, радваме се на всяка емоция на открито, а дворът ни може да се превърне в същински рай и кът за отмора само с няколко лесни стъпки, които няма да бръкнат дълбоко в джоба ни.

iStock/Getty Images

Един хамак и книга стигат. Ако сте книжен плъх, който обича да чете, на фона на чуруликащи птички, ви трябва само един хамак. За щастие не струва цяло състояние, а по-сръчните от вас могат да си направят със здрави въжета и тъкани черги от стария скрин.

iStock/Getty Images

Работата разтоварва. Физическата дейност, особено след работа, влияе благоприятно на мнозина. Ако и вие сте от тях то задължително трябва да си направите зеленчукова градинка, както и да засадите подправки. Грижата за тях ще ви накара да се чувствате като преродени, особено, ако денят ви минава пред компютъра и напрягате ума си.

iStock/Getty Images

Почитателите на домашната кухня няма как да пропуснат да оборудват двора си с барбекю. Какво по-хубаво от вкусна вечеря със семейството на двора. Умората от дългия летен ден несъмнено ще изчезне, след като покажете уменията си в кухнята и зарадвате близките си, а барбекюто ще придаде опушения вкус, с който ще запомните вечерта. Така ще искате всяка вечер да прекарвате по този начин. За да не харчите пари, може да си направите с подръчни материали - от джанта, стар бойлер или каквото намерите в дома.

iStock/Getty Images

И една топка е достатъчна да отпуснем парата. Хем ще спортуваме, хем ще обърнем внимание на децата или внуците, а и ще забравим за стреса, натрупан през деня.

iStock/Getty Images

Ако добавим пък и люлка забавата ще е гарантирана. Най-лесният и евтин начин е да си направите от гума. Подходяща е и за малки, и за големи.

iStock/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук