Леонардо ди Каприо
Леонардо ди Каприо / Gulliver/Getty Images
Откакто новината за раздялата на Леонардо ди Каприо с Камила Мороне си проправи път до медиите, Twitter е залят от шеги за това, че звездата се среща само с жени под 25-годишна възраст.

47-годишната звезда от "Титаник" и актрисата от „Смъртоносно желание" се разделиха, след като Мороне навърши 25 години това лято, според „Сън“.
Бившите влюбени гълъбчета бяха свързани романтично за първи път през 2018 г., когато бяха забелязани в Аспен, Колорадо, и направиха връзката си официална на наградите "Оскар" през 2020 г.



С течение на времето фенове са забелязали, че Ди Каприо никога не се е срещал с жена над 25-годишна възраст и сякаш скъсва с жените точно когато те достигнат мистериозното число. Преди това суперзвездата е свързван с Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Ерин Хедъртън, Тони Гарн, Кели Рорбах, Нина Агдал и нито една от тях не е била на 26 или повече години, когато той се е срещал с тях.
 
"Няма по-надежден феномен на тази планета от това Леонардо ди Каприо да скъса с момичето си до 25-годишна възраст, статистиката е спираща дъха", пише един потребител в Twitter.

"Единствените сигурни неща в живота са смъртта и данъците, както и това, че Леонардо ди Каприо се среща с жени, които не могат сами да си наемат кола", добави друг.

"Шегуваме се, че Леонардо ди Каприо се среща само с жени под 25 години, но всъщност е изумително колко твърдо се придържа към това правило", коментира друг.

Един от феновете дори сподели графика на приятелките на Ди Каприо, с които се е срещал от 1999 г. досега, с надпис: "Това е графика на Леонардо Ди Каприо, в която той продължава да остарява, а приятелките му никога не са на възраст над 25 години."
БГНЕС