/ Gulliver/Getty Images
Гаджето на един от най-богатите хора на света - Джеф Безос попадна под чара на Леонардо ди Каприо. Те се запознаха на благотворителен бал на Филмовия музей в Лос Анджелис, а реакцията на Лорън Санчес при срещата със звездата обиколи целия свят.

Милиардери и красавици: Елитът на Холивуд се събра на благотворителен бал (СНИМКИ)

На кадрите се вижда как ди Каприо, Джеф Безос и любимата му Лорън Санчес разговарят на парти. В същото време приятелката на милиардера буквално поглъща с поглед актьора, застанала до своя любим.
 

Видеото се появи в Twitter и потребителите веднага започнаха да правят мемета с реакцията на Санчес. „Намери си някой, който ще те гледа по същия начин, както Лорън гледа на Лео“, „Лео е господинът, който ще открадне приятелката ти“, „Една среща с ди Каприо и това е, всички милиарди вече не означават нищо“, „Лео не е виновен за момичетата, които флиртуват с него“, „Лео определено ще излети в космоса, но вероятно ще остане там“ и подобни.

Безос не пренебрегна коментарите в Twitter и реши да се пошегува със ситуацията. На страницата си той сподели своя снимка, на която позира гол до кръста и прегърнал табела с надпис „Опасност! Фатална стръмна скала“. А, отдолу написа : "Лео, ела тук. Искам да ти покажа нещо."
През 2019 г. Джеф Безос се разведе със съпругата си Макензи Скот, с която бяха женени 26 години. Заедно те бяха в основата на Amazon, което направи Безос най-богатият човек в света.

Леонардо ди Каприо влиза в главната роля на нов филм

Няколко часа след обявяването на развода журналистите научиха, че милиардерът излиза с 50-годишната тв водеща Лорън Санчес. Източници твърдят, че основателят на Amazon е напуснал семейството заради новата си любов.