Какво предстои в сериала разказват актрисата Ана Пападопулу и режисьорът Виктор Божинов
„Интуицията Ралица (Ана Пападопулу) я насочи към това кой би могъл да бъде замесен в смъртта на тяхната дъщеря с Камен (Юлиан Вергов). Тази вечер зрителите на NOVA ще разберат кой е отговорен за тяхната голяма драма. В епизода, който предстои тази вечер, ще се случат много ключови събития, които по някакъв начин ще разкрият какво героите се търсили в началото на сериала и отварят вратата за това какво предстои до края“, разкрива Виктор Божинов.

„Ралица Петкова е много аналитична и рационална. Макар да действа на пръв поглед неразумно, при нея всичко е добре обмислено. В петте епизода, който изминаха досега тя стъпка по стъпка разплиташе възможността дъщеря й да е отровена и кой би могъл да бъде замесен. На пръв поглед това, което ще направи изглежда рисково и то не само за нея, но и в личен и професионален план. Но това ще даде ново начало на следващите шест епизода. Защото ще се разкрият много любопитни неща. Епизодът ще бъде много тежък и за героя на Юлиан Вергов Камен, който също ще преживее голям катарзис“, допълва Ана Пападопулу.

Обратите в „Отдел Издирване“ тепърва предстоят: Камен и Ралица се борят срещу зло, много по-силно от тях

„Героинята на Ралица е доведена до изключителна крайност. Интуицията й я води към конкретно място и ще бъде принудена да влезе в конфликт с абсолютно всички включително и с Камен. Това нейно наглед безразсъдно действие и поведение ще принуди Камен да извърши други действия, с които да й помогне. По сериала работим двама режисьори. Митко Димитров е водещият режисьор. Когато аз приех да участвам в проекта, беше именно заради този епизод. Защото действието е затворено на едно място и дава възможност да подходиш така, че да изградиш психологическа плътност и интрига. Още нещо важно – тази вечер зрителите ще разберат коя всъщност е Нера Павлович. Към момента тази героиня е ситуирана доста мистериозно в интригата“, пояснява Виктор Божинов.

Шокираща истина за дъщерята на Петкови излиза наяве в „Отдел Издирване“

Не пропускайте новия епизод на “Отдел Издирване“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.