/ Istock
Понякога се случва да обидим някого с думи или с дела. Но как да разберем дали този човек ни е простил? Астрологията показва кои от знаците на зодиака прощават по-лесно и кои таят гняв и кроят хитри планове за отмъщение.

Скорпионът печели титлата „най-отмъстителният знак на зодиака“. Ето с какво е заслужил тази „награда“:

Скорпионът не прощава - никога и на никой. Той е бил обиден и това е достатъчно. Освен това представителите на този знак знаят как да се контролират перфектно. Може дори да не подозирате, че Скорпионът е бил "раздразнен".

Скорпионът знае как да планира внимателно. Отмъщението за него е забавление, игра. Не е нужно да изразява негодувание, така че виновникът да се извини. Той е готов да чака с години и да остави нарушителя в приятелския си кръг, докато осъществи коварния си план.

Скорпионът контролира себе си. Дори може да се преструва на ужасен от всички нещастия, паднали върху главата на дадения човек. Същите нещастия, които самият той е инициирал. Готов е да съчувства, но се радва вътрешно, а "жертвата" му няма да заподозре нищо.

Скорпионът обича да разтяга удоволствието. Създаването на любовен триъгълник, даването на невъзможни обещания и декларации в любов е в неговия дух - красиво, болезнено, интересно за гледане.

Скорпионът не познава граници. Тоест всичко може да се използва. Нищо няма да спре Скорпиона. Следователно неговите методи за отмъщение са ужасни, разрушителни, причиняващи много болка на всички участници.
Рамблер