Психолозите казват, че прошката е в основата на човешките взаимоотношения. Необходимо е да се освободим от обидата и да простим, за да продължим с леко сърце. Но има и такива хора, за които прошката е твърде трудна. Ето кои знаци от зодиака не могат да прощават:

Рак

Ако някой разочарова или обиди Рака, няма да има прошка. Просто защото той вече няма да може да се довери на такъв човек и ще счита щетите си (физически или морални) за твърде големи, за да забрави обидата.

Скорпион

Скорпионите обичат да драматизират всичко. Дори да сте обидили  представител на тази зодия съвсем леко, той ще се възмути на сто процента. И, разбира се, няма да забрави. И ще отмъсти. Скорпионите са напълно неспособни да прощават.


Козирог

Козирогът никога няма да признае, че е обиден. Той просто ще се държи арогантно и мълчаливо. И също така ще ви лиши от подкрепа и внимание, ще ви отнеме всичко, което някога ви е дал. И, да - връщане назад няма, той не умее да прощава.

Телец

Телците са много обидчиви. Ако разочаровате Телеца, той първо ще се разкрещи, а след това ще си тръгне, затръшвайки вратата силно. И няма да се върне. И това не е шега. Телецът не прощава, защото му е трудно да се довери отново на човека, който го е наранил.

Дева

Девите изглеждат много мили и прощаващи хора. Любезни - да, но прощаващи - определено не. Девите мразят, когато някой им обърква плановете, нарушава споразуменията, не прощават никакво предателство. Ако сте обидили Девата, тя няма да се хвърли в разяснения, просто мълчаливо ще ви изтрие от живота си. Може би ще си отмъсти при повод, но също тихо.
Рамблер