Астролозите уверяват, че звездите влияят на всичко, дори на сексуалния темперамент. Представителите на три зодии обещават незабравими нощи. Ето кои са те:

Телец

Телецът е един от най-страстните знаци от зодиака. Прегръдки, целувки – Телецът има нужда от всичко това и с удоволствие го споделя със своя партньор. Той не е от тези, които след бурна нощ се обръщат и заспиват. Прегръдките са гарантирани до сутринта.

Лъв

Представителите на този знак винаги трябва да са в полезрението на околните, да привличат вниманието на противоположния пол. Те са уверени в своя чар, така че лесно намират общ език с потенциален партньор и бързо преминават към по-близки отношения. Страстни, готови да експериментират, неуморими – това са Лъвовете.

Скорпион

Мъжете, родени под този знак, са привлекателни за жените, дори когато не правят нищо, за да привлекат вниманието им. Те са изпълнени с мистерия, която половинката им иска да разгадае. Ако вече е планирал забавна вечер, Скорпионът ще действа решително и няма да пропусне нищо от набелязаното.
Рамблер