Емили Ван Камп и Джош Бауман
Емили Ван Камп и Джош Бауман / Gulliver/Getty Images
Актьорите Емили Ван Камп и Джош Бауман сключиха брак през декември... за втори път. Първият път беше в сериала "Отмъщението" под имената Емили Торн и Даниел Грейсън.
 

Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка и в живота
 
Любовта между двамата пламва на снимачната площадка именно на американския сериал. За първи път за тях като двойка таблоидите писаха през 2011 г. След шестгодишна връзка, през 2017 г. те се сгодиха, а на 12 декември 2018 г. се ожениха на бахамския остров Харбър Айлънд. И за годежа, и за сватбата актрисата се похвали със снимки в профила си в Инстаграм.
 
 
В сериала героинята на Емили Ван Камп се връща в "Хемптънс", за да отмъсти на семейство Грейсън, които след заговор натопяват баща й и той попада в затвора. Тя се промъква в семейството, като умело влиза под кожата на Дани и не след дълго става негова съпруга. За разлика от престорената любов в сериала обаче, в живота си двамата са искрено влюбени. Доказва го дългогодишната връзка, на която медиите "не посягат" с клюки за изневери или раздели.

Очарователна и секси: Емили Ван Камп на 32 (СНИМКИ)
 
Сериалът "Отмъщението", който е от четири сезона, беше излъчен и у нас от 2012 до 2015 г. и се радваше на широка популярност. В момента Емили Ван Камп играе в сериала "Специализантът".
 
 
Зрителите я познават и от втората и третата част на „Капитан Америка“, "Загубени и объркани", "Отвъд черната дъска", "Предизвестена смърт" 2 и от сериалите „Евърууд“ (2002-2006) и „Братя и сестри“ (2007-2010).

Още новини:

Българка замества Емили Ван Камп в „Отмъщението"

Емили Ван Камп: Финалът на „Отмъщението” ще удовлетвори феновете

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук