Емили Ван Камп: Финалът на „Отмъщението” ще удовлетвори феновете
Емили Ван Камп: Финалът на „Отмъщението” ще удовлетвори феновете / Нова тв

„Финалът на „Отмъщението" ще удовлетвори всички очаквания на феновете на сериала", разкрива звездата на Емили Ван Камп в интервю за Entertainment Weekly. Българските зрители също ще могат да се насладят на развръзката в хитовата поредица, чийто финален четвърти сезон ще направи своя дебют в национален ефир на 3 юли от 23.00 ч. по Нова.

Създателите на „Отмъщението" няма да изневерят на своя стил и ще поддържат напрежението до край. Още в началото на четвърти сезон създателят на поредицата Сунил Наяр е подготвил обрат, който не само ще изненада зрителите, но ще подложи на голямо изпитание главната героиня Емили Торн.

Емили Ван Камп Финалът на Отмъщението ще удовлетвори феновете
netinfo
„Ще видите някои развръзки, които сте очаквали отдавна, но също така ще има и доста изненади", загатва звездата Емили Ван Камп, която изпълнява главната роля в сериала.

„През тези четири сезона се опитахме да разгледаме темата за отмъщението от всички възможни страни", допълва Емили в друго свое интервю и разкрива, че финалът ще е достоен завършек на този замисъл.

„Интересът към сериала винаги е бил сериозен, когато виждаме как различните герои се справят с болката от загубата, но в крайна сметка дали и те няма да са тези, които губят?", загатва продуцентът Сунил Наяр.

Дали мисълта на Конфуций, че „преди да поемеш към отмъщение, трябва да изкопаеш два гроба", ще се окаже вярна? Развръзката предстои в последния четвърти сезон на „Отмъщението" от 3 юли, от понеделник до петък, в 23.00 ч. по Нова.