Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка и в живота
Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка и в живота / снимки: Нова тв

Освен екранна двойка в хитовия сериал „Отмъщението", Емили Ван Камп и Джош Боуман са неразделни и в живота. За първи път феновете забелязват двамата влюбени прегърнати по време на снимките на първия сезон на „Отмъщението", след което бързо се превръщат в една от най-обсъжданите холивудски двойки.

Двамата са добре известни на американската публика не само покрай ролите си на екран, но и покрай предишните си връзки. Джош Боуман може да се похвали с изключителен успех сред женската половина на Холивуд. Сред любовните му завоевания са Майли Сайръс, Каси Скербо, като дори му предписват връзка с Ейми Уайнхаус. Преди Джош, Емили Ван Камп се среща със звездата от „Дневниците на вампира" Джоузеф Морган.

Емили Ван Камп и Джош Боуман  двойка и в живота
netinfo

Снимките на „Отмъщението" обаче се оказват повратни и за двамата. Пред американските медии младият актьор споделя, че е възхитен от съвместната работа с половинката си. Джош Боуман прави своя кино дебют едва когато е на 19 години, като от тогава досега ангажиментите му не спират. Емили Ван Камп пък добива популярност с участието си в драмата „Евърууд" и сериала „Братя и сестри", където си партнира с Калиста Флокхарт.

В „Отмъщението" двамата играят Емили Торн и Даниел Грейсън, които в първия сезон се сгодяват. Зрителите с нетърпение очакват втория сезон на сериала, за да разберат какво се случва с тях, както и с плана за отмъщение на Аманда Кларк.

Емили Ван Камп и Джош Боуман  двойка и в живота
netinfo