Имате нов партньор в живота си, но все още не сте стигнали до момента, в който да се усамотите и отдадете един на друг? Пеперудите в стомаха ви вече пърхат от нетърпение и любопитство дали ще си паснете сексуално и какви ли са уменията му в леглото. Оказва се, че мъжете имат различни предпочитания и нагласи в секса спрямо зодията си, а какви са те разказва Наталия Кобилкина в новото си видео от канала „Съветите на Др. Ко“.

Овен

Ако си падате по наистина бурния и страстен секс, намерете си мъж именно от тази зодия. Те обичат да доминират и да играят по свои правила, а последната поза, в която бихте правили секс с представител на зодия Овен е мисионерската. Обича пламенните и страстни жени и всичко, което му напомня за рутина, го отблъсква.

Защо мъжете мислят за секс постоянно? (ВИДЕО)

Телец

С представителите на тази зодия очаквайте чувствени преживявания. Естественият аромат на женско тяло действа изключително възбуждащо на Телеца и въобще всичко, свързано със сетивата е от първостепенно значение за него – ухания, допир, инстинкти. Той ще ви накара да играете с черешка в устата си, докато целува нежно върха на пръстите ви. О да, нека не забравяме и вкусната вечеря, която ще ви приготви като част от съблазняването ви към леглото.

секс
ThinkStock/Getty Images

Близнаци

С него по-скоро ще говорите. Той ще ви нашепва на ушенце мръсотийки и понеже неговата сила е в езика той ще ви говори всякакви възбуждащи неща.

Кои мъже са богове в секса?

Рак

Истинските романтици в зодиака! Той ще ви накара да правите секс на плажа, да гледате звездите, да се къпете голи, ще ви запали камината и след любовните ласки ще поиска да гледате заедно романтични филми.

Лъв

Те са невероятна комбинация от най-добрите черти на Овен и Рак. От една страна са много романтични и правят жестове, а от друга страна са страстни и доминиращи. Неслучайно са определяни като едни от най-добрите любовници в зодиака.

секс
ThinkStock/Getty Images

Дева

Девите са много практични хора и … сигурно ще поискат да ви изкъпят. Колкото и да е странно, за Девите чистотата е безумно важна, така че – епилацията и душът преди срещата ви с него са задължителни. А ако му позволите той да ви изкъпе, направо ще му вземете ума.

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)

Везни

Те са много емоционални, харесват сексуалните игри и всяко влизане в различни роли и образи биха го подлудили. Като цяло всички игри и забавни преживявания с представителите на тази зодия работят.

секс
ThinkStock/Getty Images

Скорпион

Садо-мазо в целия си мащаб – връзване, пляскане, играчки, подчинение, поливане с восък  – всичко това влудява Скорпиона до неузнаваемост. Казано накратко – ако искаш извратен секс, вземи си Скорпион. И очаквай неочакваното!

Стрелец

Ако искаш да покориш един Стрелец – заведи го на палатка в планината. Те обожават секса сред природата – до дървото, под водопада, в езерото – всичко би им харесало. Те не си падат по лукса и извращенията, а по хубавия секс на открито.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Козирог

При тях всичко трябва предварително да е уговорено, подредено и решено кога, къде и как ще се случи. Обичат да доставят удоволствие на жената и полагат огромни и искрени усилия тя също да достигне оргазъм. Понякога им липсва спонтанност, но бъдете сигурни, че няма да ви оставят неудовлетворена.

секс
ThinkStock/Getty Images

Водолей

С него можеш да обсъдиш всичките си интимни фантазии и той с удоволствие ще ги реализира. Страстните и бурни изпълнения не са тяхната сила, но пък най-хубавият виртуален секс е именно с  представителите на тази зодия.

Риби

Великолепни партньори в доставянето на удоволствие на жената. Магнетични, чувствени и отдадени, сексът с тях е емоционално незабравим и истински – той ще ви погали, ще ви говори, ще ви вдишва и дори и след края на връзката ви дълго ще помните секса с него.

И още:

Най-големият мъжки страх в секса

Кои са най-големите страхове на жените за секса?

Нетрадиционният секс печели позиции сред най-младите

Топ храни за незабравим секс (СНИМКИ)

Разкриха какво най-много искат мъжете в леглото

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук