/ ThinkStock/Getty Images
Проучване установи, че снажните мъже имат по-богат и по-пълноценен сексуален живот в сравнение с останалите, пише в. "Метро".
 
Изданието цитира анкета, проведена от компанията за хранителни добавки "Боди лоджик" сред 1000 души.

Кои мъже правят повече секс – грубите мачовци или милите джентълмени?

Грубите мачовци не са най-харесвани от жените
ThinkStock/Getty Images

Петдесет и осем процента от респондентите, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот. Процентът на задоволство при сексуални партньори с еднакъв ръст се оказал по-малък - 54 на сто и още по-малък 50,3 на сто, при по-ниските мъже.
 
Учените обясняват получени данни с факта, че по-снажните хора с по-ниски партньорки имат по-голяма увереност във физиката си. Шейсет и четири процента от респондентите, попадащи в тази група, се считали за по-атрактивни физически и за по-желани като сексуален избор.

Ако той иска по-малко секс от теб (ВИДЕО)

секс
ThinkStock/Getty Images

Неслучайно 60 процента от анкетираните мъже изразили желание да са с поне няколко сантиметра по-високи, за да бъдат по-желани. Това се отнасяло с еднаква сила и за дамите.
 
Тридесет и шест процента от тях биха искали техният любим да е с няколко сантиметра по-снажен. Една четвърт от мъжете респонденти биха увеличили ръста си по хирургически способ, ако това е възможно, установила анкетата.

Откриха как непривлекателните мъже стават секси за жените

секс
ThinkStock/Getty Images

БТА