/ Gulliver/Getty Images
Жизел Бюндхен с пикантни подробности за връзката си с Леонардо Ди Каприо
Леонардо ди Каприо не изглеждаше отпочинал и спокоен при пристигането си в курорта Кабо Сан Лукас в Мексико, съобщава в. „Дейли мейл“. Холивудската звезда се опитваше да не привлича любопитни погледи - което негови близки отдадоха на желанието му да си почине и да се забавлява.

Леонардо ди Каприо на 42 - талантлив, красив и успял

Дали обаче настроението му не е било провокирано от пикантно интервю на бившата му приятелка Жизел Бюндхен.
 

Gulliver/Getty Images


Преди няколко дни Бюндхен разкри пред американски медии, че се е докарвала до „състояние на безчувственост“ с цигари, алкохол и твърде много работа, по време на обречената си връзка с носителя на Оскар. 38-годишният супермодел говори за трудното си решение да напусне холивудския актьор, с когото имаше 5-годишна връзка.
 
Леонардо ди Каприо не планира да става баща

Бюндхен сподели, че последната капка при раздялата й с Ди Каприо се оказал фактът, че двамата искали различни неща.
 

Gulliver/Getty Images


Жизел Бюндхен и Леонардо Ди Каприо се срещат през 2000 г. Мнозина смятаха, че Лео е намерил щастието в прегръдките на най-скъпоплатения по онова време модел в света, но връзката им е бурна и нестабилна - те се разделяха и събираха поне 50 пъти.
 
Леонардо Ди Каприо не се е отказал от брака

В момента супермоделът е омъжена за легендата в Националната футболна лига Том Брейди. Двамата вече се радват и на две деца - Бенджамин и Вивиан. 44-годишният Леонардо Ди Каприо пък изживява романс с поредния модел - 21-годишната Камила Мороне.
БГНЕС