Леонардо ди Каприо не планира да става баща
Леонардо ди Каприо не планира да става баща / снимка: Guliver/Getty Images

41-годишният актьор Леонардо ди Каприо призна, че не планира да става баща.

Един от най-желаните ергени на Холивуд наскоро приключи връзката си с манекенката Кели Рорбах, с която излизаше от юни миналата година.

Красавицата на "Sports Illustrated" се присъедини към дългия списък с красиви жени на Леонардо, сред които са още Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. Поредната раздяла на актьора възроди темата дали Лео някога ще се задоми и мисли ли да има деца.

„Искате да ме питате дали искам да създам деца в свят като този?", обърна се Лео към репортер на списание „Ролинг Стоун", който зачекна темата с бащинството по време на интервю със звездата. "Ако това се случи, то ще се случи. Предпочитам да не задълбавам в темата с подробности, защото ще бъда цитиран погрешно", сподели звездата.

Вместо това актьорът иска да се съсредоточи върху филмовите си роли и каузата му за борба с климатичните промени и опазване на околната среда. По време на интервюто си пред изданието той обясни колко е важно да пазим природата. В момента Леонардо снима документален филм по темата, в който обсъжда най-актуалните въпроси със световни политици и лидери.

„Няма и няколко часа на ден, в които да не мисля за това. Големият въпрос е дали вече не е твърде късно", сподели той.

Източник: БГНЕС