Леонардо Ди Каприо не се е отказал от брака
Леонардо Ди Каприо не се е отказал от брака / снимка: Reuters, архив

Леонардо Ди Каприо все още е отворен към идеята да мине под венчило. Звездата от „Великият Гетсби”, който е имал връзки със звезди като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли и Ерин Хийтъртън, но в момента е сам, планира да си вземе малко почивка и да прави други неща в идните месеци, но все още не се е отказал от мисълта да създаде семейство.

„Живея за мига. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Не опитвам да определя какво ще бъде бъдещето. Живея ден за ден. В момента искам да си взема малко въздух, да си почина. Това няма да е раздяла завинаги или за неопределен период, а само за няколко месеца, в които ще правя други неща”, сподели актьорът пред сп. „Екстра”, пише БГНЕС.

„Нямам от какво да се оплаквам. Всичко си има определена цена, но всеки път като се чувам да говоря за тази цена, ме присвива стомахът, защото съм такъв късметлия, че правя това, което правя. Наистина, аз съм щастлив човек”, допълни Лео. Той разкри още, че се чувства страхотно с наближаването на 40-я си рожден ден през ноември.