Жените с по-малко сексуални партньори са по-щастливи в брака, смятат от американския християнски Институт за семейни изследвания
Жените с по-малко сексуални партньори са по-щастливи в брака, смятат от американския християнски Институт за семейни изследвания / ThinkStock/Getty Images
Американският християнски Институт за семейни изследвания поръча анкета, от която става видно, че жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи в брака, пише в. "Метро".

Мъжете, жените и броят на сексуалните партньори
 
Шестдесет и пет процента от дамите, които са имали само една сексуална връзка, преди да се омъжат, изпитали истинско щастие в последвалия брак.
Процентът на щастливите американки, които имали над 21 предбрачни партньори, се оказал 57 на сто.

Моногамията е просто измислица
 
Институтът се стреми да докаже, че многобройните сексуални забежки на дамите са опасни за традиционните семейни модели.
Но противниците на догматичното мислене от своя страна изтъкват, че разликата между почти целомъдрените жени и считаните за "по-разпуснати" е само 8 процента при намирането на брачното щастие.

Ако разговорите за секс ви дразнят, не четете тази статия
 
Застъпниците на здравия морал все пак посочват, че независимо от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака.

Вижте какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни от секса
 
Противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА