В натовареното ежедневие и многобройните задачи през деня, все по-рядко ни остава време само за нас. Дали ще почетете книга, ще гледате някой филм или ще се отдадете на разкрасителни процедури е важно да намирате време, в което да оставате сами, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и какво прави всяка зодия, когато остане насаме със себе си:

Овен

Овенът ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще изяде пред телевизора или компютъра, след което ще се замисли за секс. Най-вероятно сами ще задоволят нагона си без много да се церемонят – бързо и без замисляне. След което, доволни от себе си, ще отидат на фитнес или среща с приятели, за да повторят упражнението – храна, секс, но този път в социален кръг.

храна
iStock/Getty Images

Телец

Телецът с удоволствие ще се наслади на времето си сам у дома, като най-вероятно ще го прекара в готвене и ядене. Представителите на тази зодия бавно и с удоволствие ще сготвят гурме вечеря за цяла компания приятели, но ще си хапнат всичко до последната трохичка сами, в уединение и наслаждение на всяка хапка.

Близнаци

Близнакът ще се почувства за секунда зле, щом разбере, че е останал сам. Веднага ще реши, че е пренебрегнат от всички и никой не го е грижа за него, но в следващата минута дори няма да си спомня за тези мисли, а ще е хванал телефона да си говори с някой приятел, докато сърфира в интернет. Като си приключи разговора, ще започне нов, този път най-вероятно по скайп или вайбър и така, докато някой не се прибере и не бъде нападнат от словесния поток на Близнака, почувствал се в изолация толкова време.

Рак

Ракът е много вероятно изобщо да не разбере, че е сам в къщата, тъй като обича да обитава собствената си черупка (в този случай стаята си). С удоволствие ще се отдаде на любимия си сериал, любимата си храна (най-вероятно чипс, пуканки, шоколад или торта), а печката ще бумти весело на макс, за да се поддържа уют и топлина.

Лъв

Лъвът ще се възползва от самостоятелността си, за да отдели няколко часа на външния си вид. Без значение дали ще е баня, епилация, любуване пред огледалото и тестване на различни прически, той ще използва времето за себе си, за да е сигурен, че всичко е точно така, както го иска. Ако пък го мързи, ще полегне с книга или по-скоро с лаптоп в ръка и ще провери колко харесвания има последната му снимка във Фейсбук или Инстаграм.

дрехи
iStock/Getty Images

Дева

Девата останала сама в дома ще използва времето си пълноценно, за да подреди и изчисти. Тя страда от манията, че всичко е разхвърляно и никой не подрежда, а само нарушава с користни цели върховния ѝ ред. Девата ще подреди, изчисти и измие, след което ще се изкъпе и прилежно ще поседне да прегледа сметките и да направи план за пазаруване идната седмица.

Везни

Везните ще се зарадват, че са останали сами и ще посветят времето изцяло на себе си. Дори и да има неизмити чинии или изсъхнало пране на простора, те ще предпочетат дългият горещ душ (или вана) и гледане на любимия им филм с чаша аперитив в ръка, пред това да свършат някаква домакинска работа. Защото това все пак е работа, за която ще има време, докато почивката е по-важна и приятна.

Скорпион

Скорпионът цени времето си сам повече от това със семейството си. Той ще се посвети на свой тайни, съзаклятнически занимания, като например да прекара половин-един час в тоалетната, докато чете криминална книга. След това ще обърне внимание на съседите, наблюдавайки ги тайничко през щорите на прозореца и цъкайки тихо с език.

семейство
iStock/Getty Images

Стрелец

Стрелецът ще се отдаде на възвишени занимания, насърчаващи интелектуалното му развитие, тоест – ще говори сам на себе си за нещата, които го вълнуват и с които надува главите на близките си. Освен това ще се посвети на някакво хоби, като подреждане на пъзел, гледане на научно-популярен филм или четене на книга за самоусъвършенстване.

Козирог

Козирогът ще се възползва от времето си сам, за да свърши още малко работа, да направи проучване за новия си проект, който смята да задвижи, да провери цените на хотелите и самолетните билети за плануваната почивка след няколко месеца и ще провери как се движи харченето на семейния бюджет, дали има нови сметки за плащане, колко пари са се спестили за последния месец и ще има ли полза да се сприятели с новите съседи от съседния вход.

Водолей

Водолеят ще прекара времето си сам в размисли, четене на езотерични книги, а след това разговори (най-вероятно писмено в чата) със случаен човек, с когото току що са се запознали в социалните мрежи.

книга
iStock/Getty Images

Риби

В момента, в който Рибите разберат, че са сами у дома, моментално ще си облекат пижамата и ще легнат да дремнат. Ако съня не ги споходи, ще заседнат пред телевизора с любимото си предаване, докато някой се прибере и им направи сандвич за хапване.
 
Edna.bg