Има хора, които се раздават за другите без да очакват нещо в замяна. Те са готови да помогнат винаги на близките си, ако имат нужда от помощ. Кои са 6-те зодии с големи сърца, за които трябва да сте благодарни, че са в живота ви? Вижте ги в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Рак

Известно е, че Раците са меки и сърцати, така че не е изненада да ги видите в списъка. Те определено могат да се окажат сладникави или прилепчиви за онези, които не ги познават добре, но техните прояви на преданост са истински. Те се стремят да покажат колко ги е грижа и ще направят каквото могат, за да бъдат до хората, които обичат.

любов
iStock/Getty Images

Риби

Рибите са в дълбока връзка с емоциите – както със своите, така и на другите. Те съпреживяват лесно и са склонни да приемат чувствата и проблемите на другите като свои собствени. Те показват дълбочина на разбиране и грижа, които трудно се срещат. Въпреки че могат да бъдат нерешителни по отношение на какво точно е най-доброто решение, те ще направят всичко възможно, за да помогнат. Рибите няма да намерят покой, докато хората, които обичат, не са спокойни, и ще им предложат рамото си за утеха, независимо от ситуацията.

приятелки
iStock/Getty Images

Лъв

Лъвовете са изключително щедри и невинаги им се отдава достатъчно признание за това. Те са страхотни насърчители и няма да се поколебаят да защитават близките си. Те изпитват голямо чувство за лоялност и гордост в отношенията си и искат да ги защитят на всяка цена. Те искат да поддържат настроението и да се уверят, че другите знаят колко са ценни за тях.

Овен

Овенът има заразна и изумителна енергия. Те често се отдават на емоциите си, защото искат да изживеят света около себе си в пълна степен. Въпреки че понякога намеренията им могат да се усетят малко прекалени, Овните винаги са на разположение за тези, които обичат. Те искат най-хубавите неща да се случват на близките им и могат да станат доста защитаващи, ако някой се опита да създаде проблем на техен любим човек.

любов
iStock/Getty Images


Дева

Девите често са упреквани, че са твърде резервирани и критични, но под тази фасада се крие гигантско меко сърце. Те се опитват да се защитят, защото знаят колко силни са емоциите им и докъде биха стигнали за хората, които обичат. Те ще направят всичко за своите приятели и близки. Те искрено искат най-доброто за хората, за които ги е грижа, и ще направят всичко възможно, за да го постигнат.

Козирог

Козирозите споделят подобен стереотип като Девите – резервираният им характер изглежда кара другите да се съмняват в дълбочината на емоциите им. Въпреки първоначалното си колебание, Козирозите имат огромни сърца, които таят повече, отколкото бихте очаквали. Грижите им са по-практични, отколкото лични, но те ще се грижат за близките си така, както могат. Невинаги им е удобно да изразяват емоциите си, но осигуряват непоклатима подкрепа, докато другите споделят как се чувстват. Никога не се съмнявате дали Козирогът ще ви подкрепи!