Oстанете си у дома! Това е призивът, който чуваме всеки ден. Това е призивът, който отправяме и към вас. Ако можете, останете у дома и излизайте само, когато е крайно наложително. Това може да спаси живот.

Но оставането у дома носи и други ползи. Все мрънкаме, че нямаме време за това и онова, все искаме да оставаме повече у дома, да обръщаме повече внимание на близките си - е, сега имаме време именно за това!

А карантината ще се отрази различно на всяка зодия. Всеки представител на зодиака ще може да свърши по нещо полезно и различно, докато си стои у дома. Така ще се заредим с малко положителна енергия в тези странни и притеснителни времена. Ако се чудите какво полезно нещо да свършите, докато си стоите у дома, вижте какво ви съветва вашата зодия в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен - най-сетне ще намерите време за всички книги, които трупате с месеци, но все не успявате да прочетете.

Телец - най-сетне ще изгледате всички сериали, които сте си наумили отпреди 2 години.

изолация
iStock/Getty Images

Близнаци - ще се сближите много повече със семейството си и ще започнете да се разбирате много по-лесно

Рак - ще се обадите на всичките си близки, с които не сте се чували отдавна и ще проверите как са.

Няколко стратегии как самоизолацията да е здравословна (ВИДЕО)

Лъв - ще се развихрите в кухнята и ще установите колко удоволствие ви носи да създавате вкусни кулинарни шедьоври.

Дева - сега е моментът да изчистите цялата си къща без никой да ви каже и дума. Развихрете се!

чистене
iStock/Getty Images

Везни - отдавна отлагате да подредите гардероба си, който вече прилича на Нарния. Направете го сега!

Да влезем в дрехите си след изолацията - мисията е възможна (ВИДЕО)

Скорпион - време е да обърнете малко повече внимание на себе - направете си маска за лице, накарайте половинката да ви направи масаж или пък просто си направете маска за коса.

маска
iStock/Getty Images

Стрелец - време е за гледане на филми! Отдавна имаш списък с лентите, които трябва да изгледаш и сега е времето за това.

Козирог - време е за сплотяване със семейството и с най-близките хора. Бъдете заедно, говорете си, ако не можете да бъдете заедно физически, то поне се чувайте по телефона и си правете видеоразговори.

Водолей - това, че оставате вкъщи, не означава, че не можете да се движите и да се грижите за тялото си. Прекарвайте 5 минути на ден в лека тренировка за раздвижване и тонус.

домашни тренировки
iStock/Getty Images

Риби - отдайте се на настолни игри, редене на пъзели или пък рисуване. Тези дейности забавляват, вдъхновяват и успокояват.