Певицата Лизо определено е сред имената в световната музика, които ще диктуват тенденциите в сферата в близките години, а защо не и десетилетия. Доказателство за това могат да бъдат трите ѝ награди Грами от миналата година от общо осем номинации.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad bitch... eats her rice AND her cabbage

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on


В Instagram Лизо има над 9 млн. последователи, а последното ѝ видео в TikTok е гледано над 8 млн. пъти! Но пък и темата е твърде интересна и любима на онлайн общността - храненето.
 

Във видеото певицата споделя как изглежда един нормален ден за нея откъм хранене. Там тя признава, че е веган отскоро и тепърва опознава нови вкусове и открива нови продукти. Е, какъв е новият начин на хранене на Лизо?
 
@lizzo

🍃 as a new vegan im enjoying exploring flavors from plants & plant based proteins! Every journey is personal & deserves to be celebrated

♬ Wii - Mii Channel - Super Guitar Bros


Във видео със закуската на певицата се вижда, че започва деня си със смути от зеленолистни - кейл или спанак, към които добавя кокосова вода и замразени плодове.

За обяд 32-годишната певица си прави салата от кейл, червено зеле, броколи, авокадо, бял лук и моркови. За междинно хранене си топва здравословен снакс в хумус.
 
@lizzo

Might do a what I eat in a day vid because I feel like us fat queens need to represent 🤤

♬ original sound - lizzo


Вечерята на Лизо най-често е от гъби, киноа, нахут и салата. Десертът на певицата е от фъстъчено масло с плодове, овесени ядки, овесено мляко и ванилов протеин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood. How u doin?

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on


Не за първи път Лизо споделя начина си на живот с последователите си. Преди време показа част от упражненията, които практикува редовно, като уточни, че не тренира, за да постигне "перфектно тяло". "Тренирам, за да имам моето идеално тяло. А знаете ли какво е то? Е, не е ваша работа", обяви тогава тя.