Съдбата е универсалния ред, пакет от позитиви и трудности, с които се раждаме, които ни мотивират да влизаме в различни сценарий и да търсим различни хора. Съдбата е най-сигурното в живота ни и ние можем само да я приемем и никога да не й се противим.

Тя ни подсказва правилния път, дава ни сигурност, че ще научим правилно уроците си, чертае структурата на живота ни.

Предопределена ли е съдбата ни?

За да можем да разпознаваме съдбата ни помага един метод, който винаги показва следваме ли я или не-това е синхроничността. Астрологът Хули Леонис ни показва как да разчитаме знаците на съдбата и да ги следваме.

Какво означава синхроничност?

Това означава да има някакъв синхрон в живота. Това са подсказките, които съдбата ни дава. Например усещаш, че трябва да излезеш от къщи, но не знаеш накъде да поемеш. Вътрешното ти усещане ти казва да отидеш в парка. В същото време търсиш работа, но безуспешно. Тръгваш към парка и там срещаш стария си познат, който ти помага да си намериш работа. Това са показателите, които ни карата да бъдем на правилното място и да срещнем точните хора.

Възможно ли е съдбата ни да е върху палмови свитъци?

Как да разпознаваме синхроничността?

На базата на нуждата. Ако имаш нужда от някаква разтърсваща емоция и всички ти казват информация-ти трябва да я използваш. Синхроничността е безпогрешна и много ценна. Съдбата винаги работи за нас. Ние просто не вярваме в нея и често я бойкотираме.

Древен компютър може би е предсказвал бъдещето

А когато умеем да разгадаваме знаците, които ни дава съдбата, животът ни ще стане по-щастлив. Това, което ни кара да не обръщаме внимание на знаците на съдбата са нашите собствени страхове.

Разбира се, има неща, които не можем да предотвратим, защото са част от пътя ни.