Вярвате ли, че от раждането си, човек е орисан с определена съдба и върви по предопределен път през целия си живот? Или всеки сам кове щастието си, успеха или неуспеха си.

Според Хули Леонис астрологията е като гравитацията. Не е нужно да вярваш в нея, за да знаеш, че действа.

Вижте какво казва астрологът за съдбата:

Малко хора вярват в съдбата, а тя е е най-сигурното нещо в живота ни. Съдбата е този универсален ред, който ни дава сигурността, че ще извървим живота си правилно, че ще научим уроците си правилно и ще се срещнем с точните хора в точното време.

Древен компютър може би е предсказвал бъдещето

Съдбата е нещо, което душата си избира сама, но тя го избира го в плана на целия живот, на живота на другите хора, на идеята да си научи правилно урока в този живот. Нашата съдба е силно зависима от съдбите на другите хора, от съдбите на държавите, на случващото се и така нататък. Абсолютно всичко е свързано и ако то не е свързано, ние ще живеем в един абсурден хаус, в който всеки ще се лута, няма да знае какво да прави.

Възможно ли е съдбата ни да е върху палмови свитъци?

Хората така са устроени, че вярват в съдбата когато става въпрос за позитивното тълкуване. Казват: „Съдбата ме срещна с моят любим или любима". Да, но съдбата е тази ,която дава и тези предизвикателства. Вие сами сте предначертали уроците, които трябва да минете. А уроците често означават трудни ситуации, които са изключително позитивни за духовната ни еволюция. А ние сме на тази земя, за да еволюираме, да се учим, за да може душата ни да трупа опит, да се обогатява и да се чувства много по-добре.

Когато става въпрос обаче за негативните аспекти на съдбата - хората ги отричат.