Прическата на Кейт Мидълтън се превърна в нейна запазена марка. Тя е винаги съвършена и основен акцент във всяка снимка на Кейт, отбелязва каналът "Royal News" във vbox7.

А ето и какви усилия са необходими за този съвършен резултат и как можем да постигнем перфектна кралска визия:

Идеален цвят на косата

Цветът на  косата на Кейт е перфектната натурална комбинация от естествени тонове. Кестенявата основа се прелива от различни тонове, а ефектът е деликатен лукс. Дългогодишният стилист на херцогинята Ричард Уорд споделя как да постигнем съвършения цвят:

„Попитайте фризьора си за боя в три различни подтона – един по-светъл от естествения ви цвят, един в същия и един малко по-тъмен, за да създадете мулти-тонален ефект в същите нюанси. Боядисването на няколко кичура коса в различни нюанси придава много по-естествен вид“.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Стилизиране

За своите небрежни къдрици Кейт използва ролки за коса. Стилизираната с топлина коса има максимална трайност, единствено когато бъде оставена да изстине достатъчно дълго време. Ролките може да не изглеждат толкова модерни, колкото машата и пресата, но са бюджетни и вършат много добра работа. Изсушената коса се навива, отново се изсушава и се оставя да се охлади напълно поне няколко часа. След това ролките се развиват, а косата се разрошва с пръсти и се напръсква с лак.

Кейт Мидълтън на 39: Най-обичаната жена след принцеса Даяна (СНИМКИ)

Фризьорско издухване в домашни условия

Равномерно и върху влажна коса се нанася мус за обем. Използвайте най-добрия си сешоар, за да изсушите косата. В началото започнете, като повдигате с пръсти кичурите коса и сушите в корените. Вземете кръгла четка в среден размер и с нея изсушете гладко косата, като преди това я разделите на части. Всеки кичур увийте около четката, изчакайте за няколко секунди и освободите. Завършете с леко разресване на кичурите.

И още:

Кейт избра да прилича на принцеса Даяна (СНИМКИ)


Цветето на Кембридж - Кейт не се притеснява да се изцапа (ГАЛЕРИЯ)

Кейт захвърли високите токчета и сияе в кецове (ГАЛЕРИЯ)

Красивата Кейт грее в есенно червено (ГАЛЕРИЯ)

Херцогиня Кейт е ослепителна в кралско синьо (ГАЛЕРИЯ)