Образованието дава на всеки човек много, стига да се възползва от знанията, които получава. Нормално е човек да завърши училище на 18 г., но в някои случаи това не се случва.

Не са един или двама известните личности, които нямат завършено средно образование, а са доста над 18-годишни. Това не им пречи да са богати и успешни в това, което правят, но доста от  тези хора съжаляват, че нямат диплома.

Точно това реши да направи 29-годишният рапър Quavo, който се похвали в Instagram, че вече е горд притежател на този важен документ. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
На снимките Quavo е облечен в тога, с шапка и е с доволна усмивка на лице. Със сигурност има защо. 

Нещо повече, Quavo дори иска да се бори да учи в колеж и пита последователите си в кой точно да се запише.

Родна рап звезда също се записа в училище, за да завърши. Миналата година 100 Кила стана 12 клас. Тогава той публикува снимка с успеха си публикува в Instagram. Успехът, с който е завършил 10-и и 11-и клас е много добър 5! 

"Благодаря си, благодаря ви. Учете деца и млади хора, важно е за нас самите. Обичам училището си", пише той под снимката.  

За 100 Кила е известно, че учи във вечерно училище, тъй като е напуснал училище преди да завърши средното си образование.
 
А да напусне училище се стигнало, след като решил да работи по-сериозно, за да може да плати образованието на брат си, който завършил икономическата гимназия в Търговище и после учил висше образование във Варна. Преди време в интервю 100 Кила призна, че въпреки че е добър в това, което прави сега, в училище е скромен и тих - просто защото далеч не е от най-умните ученици. 

Преди време той сподели снимка от първата проба за абитуриентския бал, който обаче със сигурност е отложен към момента. Вижда се обаче, че той със сигурност е подбрал уникален тоалет, с който да отпразнува завършването си. Кога ще е партито не е известно, но сме сигурни, че ще е грандиозно.