Фенки предлагат да обяви кастинг за дама на бала
Рапарът 100 Кила даде начало на подготовката за баловете. Тази година варненецът най-после завършва училище и се похвали с отличен успех.
 
До този момент той показа няколко от визиите, които е избрал. Но по хилядите лайкове, които е събрал под последните си снимки се вижда, че феновете го харесват най-вече в топли цветове от нюд гамата. Определено карето му придава и по-интересен завършек и привлича вниманието. Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🗽🎡⛽️. 📸by @Emileftimov

A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on


Скоро рапърът показа и по-класическа визия в черно, която доказа, че Килата е доста пораснал и бяга от традиционната гангстерска ърбан визия от улицата, типична за изпълнителя. Фенките обаче са му хвърлили око и закачливо му предлагат да обяви кастинг за дама на бала. "Имам си, как?", отговаря абитуриентът и отхвърля напористите предложения. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

359 ʜɪᴘ ʜᴏᴘ ᴀᴡᴀʀᴅs

A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on


Баловете на Випуск 2020 предстоят съвсем скоро, а абитуриентът 100 Кила неведнъж споделяше, че неговото дипломиране ще бъде зрелищно. Вероятно никак не му е лесно да съчетава тежкия график с участия, новата любима и останалите си ангажименти, но успя да стигне до финалната права в училище. По-добре късно, отколкото никога.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

100 Kila in London baby 2020 Corona killers in China town Bum-Bow what you gonna do now 😁

A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on


"1,2,3,4,5,6... 12", написа рапърът в Instagram и показа първата си проба на костюм с пура в ръката.
   
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук