Крис Рок
Крис Рок / Gulliver/Getty Images
Актьорът и комик Крис Рок не проявява интерес към завръщането като водещ на церемонията за наградите Оскар, след като колегата му Кевин Харт се отказа от ролята на водещ, съобщи "Варайъти".

Кевин Харт обидил сексуалните малцинства, няма да води Оскарите
 
Крис Рок коментира нежеланието си да води шоуто по време на годишната вечеря на Дружеството на нюйоркските филмови критици, организирана в Манхатън. Комикът се възползва от излизането си на сцената, за да връчи на режисьора Бо Бърнам приза за дебютен филм за "Осми клас", за да заяви позицията си относно домакинството на Оскар-ите.

Сандра Бълок има интересно предложение за водещ на Оскарите
 
Съзирайки сред публиката актьора и комик Стив Мартин, Крис Рок заяви: "Стив Мартин е тук. Ти трябва да водиш Оскар-ите. Ти си най-добрият. Стив Мартин трябва да води Оскар-ите, защото аз няма да го направя. Не могат да ме хванат за тази работа".
Американската киноакадемия продължава да търси водещ за наградното си шоу на 24 февруари. В началото на декември миналата година беше обявено, че ролята ще бъде поета от Кевин Харт. Два дни по-късно обаче комикът отказа да води церемонията, след като бяха припомнени негови неуместни шеги по адрес на сексуалните малцинства.

Ще води ли комикът Кевин Харт церемонията на наградите Оскар?
 
Крис Рок е водил церемонията за наградите Оскар два пъти - през 2005-а и 2016 година. Стив Мартин е бил домакин на шоуто три пъти. Най-скорошната му изява в тази роля беше през 2010 г. заедно с Алек Болдуин, припомня изданието.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА