Сандра Бълок
Сандра Бълок / Gulliver/Getty Images
Популярната холивудска актриса Сандра Бълок излезе с интересно предложение за водещ на церемонията по раздаване на наградите Оскар догодина, след като комикът Кевин Харт се отказа, предава Асошиейтед прес.

Кевин Харт обидил сексуалните малцинства, няма да води Оскарите
 
Екранната любимка предложи актьорите и актрисите, присъстващи на церемонията, да бъдат извиквани на сцената на случаен принцип и те да изчитат от аутокюто имената на номинираните и наградените.

Очарователната Сандра Бълок на 54! Актрисата през годините (СНИМКИ)
 
"Така отпада нуждата от водещ, а всеки колега от актьорската гилдия няма да има никакъв проблем да поеме част от функциите му", уверена е  звездата от "Скорост".

Сандра Бълок
Сандра Бълок Gulliver/Getty Images

Сандра Бълок, която е носителка на Оскар за ролята си в "Сляпата страна", вижда дори и някои предимства в нейното предложение.

Сандра Бълок за „тайната“ на своята красота - два часа и половина грим
 
Колегите ѝ ще могат не само да четат от аутокюто, но и да импровизират. "Щом си актьор - действай и се справи с положението!", коментира холивудската прима.

Има ли по-обаятелни обирджийки от Сандра, Кейт, Сара, Риана, Хелена и Минди? (СНИМКИ)
 
Актрисата призна, че няма да може да присъства на церемонията за раздаването на Оскар-ите на 24 февруари, но ако беше в залата и нейната идея бъде одобрена, тя с удоволствие би играла и ролята на водеща.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА