Джеймс Марсдън
Джеймс Марсдън / Gulliver/Getty Images
Вече е ясно, че в актьорския състав на филма на Тарантино влизат Ал Пачино, Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Деймиън Луис, Люк Пери
Джеймс Марсдън, познат с ролите на Скот Съмърс/Циклоп във филми от поредицата "Х-Мен" и на Теди Флууд в телевизионния сериал "Западен свят", е най-новото попълнение в актьорския състав на филма "Имало едно време в Холивуд" на режисьора Куентин Тарантино, съобщи "Холивуд рипортър".
 
Сред новите попълнения е и актрисата Джулия Бътърс ("Американска съпруга", "Трансродител").

Леонардо ди Каприо ще се снима във филм на Куентин Тарантино
 
Джулия Бътърс
Gulliver/Getty Images


Новината за присъединяването на Марсдън и Бътърс идва броени дни след като беше съобщено, че и легендарният холивудски актьор Ал Пачино ще се снима в "Имало едно време в Холивуд".
 
В продукцията зрителите ще видят също Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Деймиън Луис, Люк Пери. Действието във филма се развива в Лос Анджелис на фона на убийствата, извършени от последователите на Чарлз Менсън през 1969 г.

Ал Пачино ще се снима в новия филм на Тарантино
 
"Имало едно време в Холивуд" проследява историята на бившата звезда в телевизионни уестърни Рик Далтън и неговия дубльор Клиф Бут, чиито роли са поверени съответно на Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Пачино ще се превъплъти в образа Мартин Шуорц, рекламния агент на Далтън. Ал Пачино за пръв път ще работи с Куентин Тарантино, докато Ди Каприо и Пит са се снимали в предишни негови филми.
 
"Имало едно време в Холивуд" ще излезе на екран през август 2019 г.

Новият филм на Тарантино ще разкаже историята на серийния убиец Чарлз Менсън

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
 
БТА