Любовта не може да се планира, тя идва неочаквано и кара всички да проявяват най-доброто от себе си. Известните личности не правят изключение. През 2019 година се появиха много звездни двойки. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 ги показва:

Кая Гербер и Пийт Дейвидсън

Слухове за връзката им започнаха, след като Гербер бе забелязана да купува торта, на която пише „ Честит рожден ден, Пийт“. След това папарак успя да ги снима, докато се държат за ръка, разхождайки се. Слуховете бяха потвърдени, след като Кая и Пийт решиха да показват на публични места все по-голяма близост.

Звездни двойки, които се венчаха тайно (ГАЛЕРИЯ)

Деми Ловато и Остин Уилсън

Малко след като се раздели с риалити звездата Майк Джонсън, Деми Ловато качи тази снимка с Остин Уилсън, под която написа: „Моята любов“.

Певицата изглежда по-щастлива от всякога.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My ❤️...

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Майли Сайръс и Коди Симпсън

След развода с Лиъм Хемсуърт тази година, певицата започна интимна връзка с блогърката Кейтлин Картър. Отношенията им не продължиха дълго, но явно Майли е в търсене на голямата любов, която към момента е певецът Коди Симпсън.

Семейства за пример: Когато любовта е вечна в Холивуд (СНИМКИ)

Камила Кабело и Шон Мендес

Слуховете за връзката им започнаха с общата им песен „Señorita“. Малко след това стана ясно, че Камила се е разделила с гаджето си Матю Хъси. След като тайната излезе наяве и двамата изглеждат неразделни.

Камила Кабело и Шон Мендес
Gulliver/Getty Images

Дуа Липа и Ануар Хадид

На фестивала Бритиш съмър тайм в лондонския Хайд парк певицата Дуа Липа демонстрира връзката си с модела Ануар Хадид за първи път.
 

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей

Една от най-коментираните връзки тази година е тази между Чанинг Тейтъм и Джеси Джей. Това се случва една година, след като Чанинг Тейтъм и Джена Дюън обявиха, че се разделят.