/ Gulliver/Getty Images
Те все още са твърде дискретни, но Лос Анджелис вече "разполага" с две знаменитости повече - принц Хари и съпругата му Меган, решили да градят нов живот далече от британското кралско семейство, на което официално от днес вече не са активни членове, предаде Франс прес.

Двойката e в Калифорния от няколко дни, обитавайки имот в Малибу - ексклузивна плажна общност, отдавна предпочитана от звездите на Холивуд и местните богаташи.

Меган успя да убеди Хари да се преместят в Калифорния (ВИДЕО)

принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

Съществува обаче една малка пречка - бившата кралска двойка не спада нито към първата, нито към втората категория. Как 35-годишният Хари и 38-годишната Меган ще осъществят амбицията си да водят нов, финансово независим живот тепърва предстои да се разбере.

На този етап задачата на Меган Маркъл изглежда по-лека. Тя е родена в Лос Анджелис, майка й все още живее в града, и все още пази пълно тефтерче с адреси от времето, когато се изявява като актриса.

Принц Хари и Меган задочно размениха реплики с Доналд Тръмп заради охраната им

"Смятам, че Меган ще продължи да работи в света на развлекателната индустрия, по един или друг начин. Това е единственият вариант да се продават. В крайна сметка Меган идва от тази индустрия. Тази ДНК не може да бъде отречена", казва експертът по знаменитости Джетендр Сехдев.

Въпреки че вероятността Меган Маркъл да се завърне към актьорството е малка, според Сехдев тя може да представя документални филми или да приеме други озвучаващи роли.
Преди да напусне Великобритания, Меган вече влезе в ролята на разказвач на документален филм за "Дисни" - компания, която може да бъде заинтригувана от имиджа й на "принцеса".

Принц Хари и Меган са напуснали Канада и са се преместили в Лос Анджелис

Принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

"Хората харесват тази идея", отбелязва базираният в Лос Анджелис журналист и продуцент Саймън Томпсън.

"Въпреки че вече не принадлежат към кралското семейство, те винаги ще бъдат свързвани с бранда", допълва анализаторът.

Други водещи представители на развлекателната индустрия като стрийминг платформата Нетфликс също изразиха желание да работят с Меган.

Ако все пак реши да се завърне към актьорската професия, съпругата на принц Хари ще трябва да бъде особено внимателна към подбора на роли. "Смятам, че тя ще получи някои сериозни оферти. От нея обаче ще зависи дали иска да бъде възприемана като знаменитост или като носител на промяна", подчертава Саймън Томпсън.

Меган Маркъл се връща в Холивуд

Принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

За Хари, който прекъсна връзките със семейството и се отдалечи на хиляди километри, пристигането в Лос Анджелис е по-скоро "потапяне в неизвестното".

"Не виждам логично място в Холивуд за човек с профила на Хари, но това не означава, че той не може да се приспособи", казва Джетендр Сехдев, който е и автор на книга за феномена Кардашиян и други звезди на социалните медии.

Кралица Елизабет Втора е тъжна: Не знае кога ще види отново внука си Арчи

Срещи с публика, договори за книги, интервюта - това са сред възможностите, които се отварят пред Хари, допълва експертът. "Той може да почерпи от примера на Ким Кардашиян и останалите инфлуенсъри, разкривайки публично живота си и показвайки кой е в действителност", казва Сехдев.

Хари и Меган могат да последват и примера на Барак и Мишел Обама, които основаха продуцентска компания, отбелязва Саймън Томпсън. Подобен ход ще им позволи да промотиран свидни на сърцето им каузи като грижата за ветерани, психичното здраве или околната среда.

Принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images


Джон Бон Джоуви, принц Хари и военен хор с благотворителен сингъл (ВИДЕО)

Друг избор, който ще трябва да направят Меган и Хари, е къде точно да се установят заедно със сина си Арчи. Според Томпсън подходящи за тях за затворени комплекси или жилищни сгради с наблюдение в Брентууд или Бевърли хилс.

"Едва ли хората ще ги виждат да се разхождат свободно в сърцето на Холивуд", казва журналистът и продуцент.

Калабасас, шикозното предградие, ценено от клана Кардашиян, също е приемлив вариант, отбелязва на свой ред Сехдев.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА