Принц Хари и Джон Бон Джоуви
Принц Хари и Джон Бон Джоуви / Gulliver/Getty Images
Рокаджията от САЩ Джон Бон Джоуви обедини усилия с британския принц Хари и военен хор за издаването на благотворителен сингъл, предаде Ройтерс.

Песента, озаглавена "Unbroken", е записана с цел да повиши информираността за посттравматичното стресово разстройство.

В края на миналия месец принц Хари посети студиата "Аби роуд" в Лондон, за да наблюдава как Бон Джоуви и хорът на игрите "Инвиктус" записват парчето. Това беше един от последните му ангажименти като висш член на британското кралско семейство.

Принц Хари се срещна с Джон Бон Джоуви (СНИМКИ)"Той беше чудесен, когато дойде да ни види. Раздаде на всички сърдечни прегръдки", казва Каролайн Бийзли от хора, който се състои от ветерани и служещи в британската армия.

Самата Бийзли е ранена през 1994 г., докато изпълнява служебния си дълг.

"Да бъда част от този колектив, е като да съм сред хора, които ме разбират", допълва тя.Приходите от продажбата на сингъла, написан от Бон Джоуви, ще бъдат предоставени на фондация, която подкрепя игрите за ранени и болни ветерани "Инвиктус".

Проявата е една от любимите каузи на принц Хари.

И двамата родители на певеца са служили в американската армия, а Хари е бил на служба в британската армия. За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА