Хайди Клум
Хайди Клум / Gulliver/Getty Images
Супермоделът Хайди Клум опроверга информацията, че яде само по 900 калории на ден. „Никога не съм броила калории в живота си“, заяви категорично моделът. В редица медии се появи информация, че Клум поддържа перфектната си фигура със строга диета.

Торта, рози и балони: Хайди Клум и Том Каулиц отбелязаха годишнина от сватбата си (СНИМКИ)

След вълна от критики Хайди Клум отрече тези думи в социалните мрежи. Тя заяви, че не е казвала това и призова да не се вярва на всичко, което се пише в медиите. "Току-що се прибрах и някои приятели ми изпращат статии, в които се казва, че консумирам само 900 калории на ден. Никога през живота си не ми се е налагало да броя калории", написа тя в Instagram.
 

По време на живо предаване с фенове 50-годишната манекенка стъпи на кантара и показа, че тежи 62 кг при ръст 176 сантиметра.

Според Хайди феновете я попитали колко тежи, така че тя просто стъпила на кантара и показала теглото си.

С тези тоалети Хайди Клум е по-гореща от всякога (ГАЛЕРИЯ)

Хайди Клум
коментира, че е свикнала с неверни слухове и публикации за себе си и се е научила да ги игнорира, но смята, че е важно да говори открито по този въпрос заради въздействието, което подобна информация може да има върху други хора:

„Когато става дума за здравето на други хора, имам чувството, че трябва да се намеся и да кажа „Чакайте малко“, споделя Клум. „Дори не ми пука за мен самата, пука ми за всички, които ще прочетат това и вероятно ще отслабнат драстично. Защото 900 калории, това е лудост!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)