/ Gulliver/Getty Images
Супермоделът Хайди Клум и музикантът Том Каулиц минаха под венчило за втори път - този път на пищна церемония на яхта край италианския остров Капри, съобщи Контактмюзик.

Клум и Каулиц тайно сключиха брак през февруари тази година и опазиха новината до миналия месец, припомня изданието.Близки и приятели са били поканени да присъстват на второто бракосъчетание на двойката в събота.

Хайди Клум се сгоди за музикант (СНИМКА)

Церемонията се е състояла на луксозната яхта "Кристина О" край италианския остров Капри. Булката е носила бяла рокля без презрамки и воал.Младоженецът е заложил на костюм в кремав цвят и синя риза.Четирите деца на 46-годишната Хайди Клум също са присъствали на сватбената церемония.

Хайди Клум се превърна в принцеса Фиона, гаджето й - в Шрек (СНИМКИ)Според сп. "Пийпъл" яхтата "Кристина О", на която Клум и Каулиц отново са се врекли във вярност един на друг, навремето е принадлежала на Аристотел Онасис. На борда на плавателния съд е организиран сватбеният прием на магната и Джаки Кенеди, както и този на принцеса Грейс и принц Рение Монакски.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА