/ Gulliver/Getty Images
Хайди Клум и съпругът й, музикантът Том Каулиц искат да имат още една сватба на италианския остров Капри следващия месец, съобщи Контактмюзик.

Хайди Клум се сгоди за музикант (СНИМКА)

46-годишният модел тайно сключи брак с приятеля си Том Каулиц през февруари, но планира второ сватбено парти на борда на яхта в Италия след няколко седмици.

Gulliver/Getty Images

"Хайди и Том бяха тук миналата година, плуваха и прекараха страхотна ваканция - заяви източник, цитиран от в. "Дейли мейл". - Тогава тя си даде сметка, че е влюбена в него. Двамата разбраха, че са сродни души."

Хайди Клум се превърна в принцеса Фиона, гаджето й - в Шрек (СНИМКИ)

Двойката е изпратила над 100 покани за партито, но се надява, че то ще е интимно, защото на залез слънце Хайди и Клум искат да са в компанията на най-близките си приятели.
"Двамата не желаят партито да се превърне в голямо събитие - допълни източникът. - Ще има малко повече от 100 гости. Вече съществува усещане за интимност и приятелство сред близките им приятели. Всички се питат дали Том ще свири заедно с бандата си на церемонията. Някои смятат, че той може да напише нова песен за съпругата си и да я изпее като част от словото си."

Нова любов: Хайди Клум има връзка с млада музикална звезда (СНИМКИ)

Хайди Клум по-рано бе омъжена за певеца Сийл и коафьора Рик Пипино.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА