Третият филм от поредицата „Хотел Трансилвания“ отвежда граф Дракула на круиз
Третият филм от поредицата „Хотел Трансилвания“ отвежда граф Дракула на круиз / Gulliver/Getty Images
Третият филм от поредицата "Хотел Трансилвания" , който отвежда граф Дракула на круиз, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 44 милиона долара, съобщиха световните информационни агенции.

Вампирите са сигурна рецепта за успех в кината в САЩ
 
Приходите от "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция" са по-високи от дебюта на първия филм от поредицата (42 милиона долара), но по-слаби, отколкото на втория (48 милиона долара).
Водачът в бокс-офис класацията на Северна Америка от миналата седмица - "Ант-Мен и Осата" остана на второ място с приходи от 28,8 милиона долара.

"Осата' Еванджелин Лили - новата супергероиня на Марвел (СНИМКИ)
 
Новият филм с Дуейн Джонсън "Небостъргачът" зае третото място с 25,5 милиона щатски долара - най-ниското представяне на филм със звездата напоследък.

Дуейн Джонсън се изправя срещу най-високата сграда в света (ВИДЕО)
 
На четвърто място в бокс-офис класацията на Северна Америка е "Феноменалните 2" с приходи от 16,2 милиона долара през петия уикенд и общо 535,5 милиона долара на вътрешния пазар, което го нарежда на девето място в историята. Приходите от филма в света са 856,9 милиона.

"Джурасик свят 2: Рухналото кралство" зае петото място в бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 15,5 милиона през уикенда.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА