След като влезе в ролята на Мич Бюканън в киноверсията на „Спасители на плажа“ и спаси света с екипа на Доминик Торето в „Бързи и яростни 8“, това лято Дуейн Джонсън "Скалата" ще се изправи срещу най-високата сграда в света.

Горещи кадри от новия „Спасители на плажа“ (СНИМКИ)

В „НебостъргачътДуейн Джонсън влиза в ролята на бивш агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят.

На премиерата на „Бързи и яростни 8“ в Ню Йорк (СНИМКИ)

Докато работи по нова поръчка в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда в света е под атака, а той е несправедливо заподозрян.

Скалата „изгря“ на холивудската Алея на славата (СНИМКИ)

Небостъргачът
Форум Филм България

Превърнал се изведнъж в беглец, Уил трябва да открие виновните, да изчисти името си и да намери начин да спаси семейството си, което е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргача.

Дуейн Джонсън е най-сексапилният мъж за 2016 година (СНИМКИ)

Сценарист и режисьор на лентата е Роусън Маршал Търбър („Агент и половина“, „Семейство Милър“), продуценти са Бю Флин („Сан Андреас“, „Спасители на плажа“), Джонсън Търбър и Хирам Гарсия („Сан Андреас“, „Агент и половина“).

"Небостъргачът" идва в кината на 3D и IMAX 3D на 13 юли. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук