Градината на Мишел Обама може да е първата жертва на Тръмп в Белия дом
Градината на Мишел Обама може да е първата жертва на Тръмп в Белия дом / Guliver/Getty Images

Неизбежни промени ще настъпят в Белия дом, когато в него през месец януари се нанесе семейството на милиардера Доналд Тръмп, като се очаква и кардинална промяна в менюто, пише в. "Таймс", цитиран от ТАСС.

Помните ли Доналд Тръмп в „Сам вкъщи" и още куп холивудски филми? (ВИДЕО)

Сред кулинарните пристрастия на предприемача са печените пилета, бургерите и пържените картофки. Известните навремето в Америка стекове "Trump steaks" прекратиха съществуването си през 2014 година. Поради тази причина месните продукти за официалните вечери ще бъдат доставяни от избраната от президента компания, която не е свързана с неговата империя.

Холивудски звезди заплашиха да напуснат САЩ след победата на Тръмп

При все това опитният бизнесмен по всичко изглежда няма да пропусне възможността да подпише договор за доставка на вино за избата на Белия дом от неговите лозя в щата Вирджиния.

"Една от първите жертви на гастрономическите предпочитания на Тръмп може да се окаже зеленчуковата и овощна градина на Мишел Обама, разположена върху южната морава на Белия дом.", вещае изданието. Вестникът припомня , че лехите бяха оформени през 2009 година и те се вписаха в кампанията на първата дама на САЩ за здравословното хранене на подрастващите.

Звездните поддръжници на Хилари Клинтън ронят сълзи (ВИДЕО)

"Таймс" не изключва новият стопанин на резиденцията, който е страстен почитател на голфа, да няма нужда от пресни плодове и зеленчуци и да предпочете да я използва за любимата си игра.

Източник: БТА